Rolf tager igen tøjlerne på Radio Weekend

Rolf Larsen tager igen tøjlerne på Radio Weekend efter en periode, hvor tingene ikke helt har kørt som de skulle, hvilket bl.a. har betydet at radioens forpligtigelser ikke er blevet overholdt som de burde.

På et møde lørdag fremlagde Rolf en plan for den kommende tid for radioen, både indholdsmæssigt, medarbejdermæssigt og økonomisk.

Ifølge Rolf vil det bl.a. betyde farvel til et par af de mennesker, som det seneste års tid har været en del af Radio Weekends frivillige. Men det vil også betyde en nytænkning i radioens programudbud, samt en lidt tiltrængt fornyelse.

2 tanker om “Rolf tager igen tøjlerne på Radio Weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.